Glädje och gemenskap

I varje ideell förening behövs det människor som ställer upp. Personer som ägnar en del av sin fritid till att hjälpa andra människor och finnas till hands när det behövs. Alla behöver inte göra allt men alla kan göra något!

Med fler att fördela föreningsarbetet på och tydliga arbetsbeskrivningar har vi kommit en bra bit på väg i vår strävan att skapa en väl fungerande organisation.

Förutom den sju man starka styrelsen (Ordförande, Vice Ordförande, Sekreterare, Kassör och tre ledamöter) ingår i organisationen valberedning, arbetsgrupper och lagansvariga.

Styrkan i föreningen är att det finns ett enormt stort engagemang inte bara hos ”vår organisationsledning” utan även hos föräldrarna!

Som ett bevis på detta engagemang står nu kiosken klar på läktaren i Råssla Arena. Kioskbygget, som initierats av ett par föräldrar, påbörjades  i februari 2013 och har med hjälp av ett glatt gäng föräldrar, en generös elektriker och en välvillig bygghandlare färdigställts och kan användas av alla föreningar som har verksamhet Råssla Arena.

Så här med facit i hand kan vi säga att initiativet blev ett lyft för vår matchverksamhet och vi får mycket beröm från  gästande föreningar för vår kiosk.

Vi i Wild Animals vill rikta ett stort tack till  de föräldrar som ställde upp med sitt hantverkskunnande och byggde  samt målade kiosken.  Ett extra stort tack till Kolmårdens Byggtjänst som hjälpt oss med material till byggnationen!

Uppdaterad: 2016-08-31 21:25
Skribent: Torbjörn Ekholm

Se mer av oss på Youtube

Råd och vård