Hoppa till sidans innehåll

Senior- och Juniorverksamhet 20/21

13 JAN 2020 18:52
Torsdagen den 30:e januari kl.19.00 kallar vi alla spelare födda 2004 och äldre till ett framtidsmöte. Styrelsen, senioransvarig samt tränarstaben för herrlaget vill tillsammans med dig diskutera förutsättningarna inför nästa säsong.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2020 18:52

I syfte att stå bättre förberedda till nästa säsong och undgå denna säsongs planeringsmisstag vill vi nu skriva spelarkontrakt med dig.

Styrelsen vill tillsammans med tränarstaben för seniorlaget ge dig och föreningen de bästa förutsättningarna för framgång och utveckling kommande säsonger.

Spelarkontraktet är till för att vi ska kunna ta beslut om antal seniorlag och juniorlag nästa säsong samt att vi ska kunna planera försäsongsträning och deltagande i cuper. Vidare syftar kontraktet till att vi ska ha god tid på oss att binda upp tillräckligt stora tränarstab samt ha möjlighet till eventuell förstärkning på nyckelpositioner för att hålla x antal lag i seriespel på junior- och seniornivå.

Vår ambition är att vi ska ge dig som spelare optimal speltid och utvecklingskurva som innebandyspelare i föreningen. Vi hoppas att du delar vår ambition och vår positiva syn på var vår stora och ungdomliga trupp kan möjliggöra en intressant resa uppåt i seriesystemet.

Styrelsen tillsammans med Robin Angström kommer att ha ett informationsmöte torsdag den 30:e januari i Råsslaskolan. Där kommer vi berätta mer om våra tankar även gå igenom spelarkontraktet som är tänkt att signeras senast den sista januari.

Välkommen till vår planering inför nästa och kommande säsonger.

IBF Kolmården

Skribent: webmaster
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Innebandyföreningen Kolmården - Innebandy
Råsslavägen 20
61832 Kolmården

Kontakt:
Tel: 011131313
E-post: This is a mailto link

Se all info