Hoppa till sidans innehåll

Vi bjuder på Pizza

26 FEB 2020 17:54
Välkommen till ICA Delfinen på fredag 15.00-19.00. Då står vi där tillsammans med förenings-pizzan och bjuder på just pizza. Passa på att provsmaka och slå gärna till och köp de fantastiska pizza-bottnarna av oss. Mer info nedan.
  • Uppdaterad: 26 FEB 2020 17:54

Fredag 15.00-19.00 vid ICA Delfinen

Förenings-pizzan kommer tillsammans med oss stå och erbjuda provsmak på nygräddade pizzor hela eftermiddagen/kvällen nu på fredag. Vi kommer att tillaga pizzorna i vår gasoldrivna pizzaugn som gör pizzorna färdiga på 30 sekunder.

Vi vill gärna se dig där eftersom vi samtidigt vill passa på och visa upp innebandyn för alla här i Kolmården.

Samtidigt som provsmakningen finns det också möjlighet att köpa pizza-bottnar av förenings-pizzan. Bottnarna är färdiggräddade och tillverkade i Sverige helt utan tillsatser. Tillagning tar bara 3 minuter i en vanlig ugn och smaken är obeskrivligt god. Kom och smaka så förstår du hur god den är!!

Om du vill så köper du pizza-bottnar av oss och sedan köper du det du vill ha på pizzan inne på ICA Delfinen.

Föreningen kommer sedan ha en 3-veckors period då vi tar emot beställningar för att sedan leverera beställda bottnar till en uppsamlingsplats där alla får hämta ut sina pizza-bottnar. Mer information får du i den bifogade filen.

Om försäljningen går som den har gjort på andra orter kommer intäkterna från vårt samarbete med Förenings-pizzan bli långvarigt vilket innebär ett ordentligt tillskott till vår barn- och ungdomsverksamhet.

Tack för att du sluter upp med oss på fredag vid ICA Delfinen!

Vi finns där mellan 15.00-19.00.

Välkommen!

IBF Kolmården

Skribent: Torbjörn Ekholm
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Innebandyföreningen Kolmården - Innebandy
Sandviksvägen 28
61834 Kolmården

Kontakt:
Tel: +46729709678
E-post: This is a mailto link

Se all info