Hoppa till sidans innehåll

Familjen Wild Animals


DSC_1384

Vi är en förening som tycker det är roligt att sysselsätta ungdomar och ta vara på familjekänslan samt vad allt det innebär att vara i en förening. Vår grundsyn är att föreningen är viktigare än det enskilda laget dvs att alla samverkar och bidrar till ett gemensamt positivt resultat för hela föreningen. Vi arbetar mycket för att vi ska känna gemenskapen och glädjen som det innebär att tillhöra en familj. En av flera saker som vi gör är att anordna gemensamma upptaktsträffar och avslutningar, arrangera familjedagar och åka på gemensamma cuper samt återkommande ledarträffar med respektive familjer. Hos familjen Wild Animals finns det inga lagkassor utan här arbetar vi tillsammans för en gemensam ekonomi som representanter från alla lag är med och fördelar till inkomna förslag från lagen. 

 

I slutet av varje säsong åker hela föreningen på cup tillsammans och dessutom ordnar vi en rolig bussresa till SM-finalerna för våra medlemmar och deras föräldrar. 

 

Citat från förälder:

”På träningar och matcher ser man glädjen i barnen genom att de har kul ihop och att de vill vara med på det mesta som görs. De har en riktigt bra sammanhållning i föreningens lag vilket man ser då de är väldigt måna om varandra och ger varandra positiva kommentarer.”

”Föreningen når verkligen upp till sina ledord GLÄDJE, STOLTHET och UTVECKLING .”

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:33 Skribent: Torbjörn Ekholm

 

 

 

Postadress:
Innebandyföreningen Kolmården - Innebandy
Råsslavägen 20
61832 Kolmården

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info