Ledarpolicy

I din roll som ledare i Kolmården Wild Animals Innebandyförening  är du en viktig del av vår verksamhet och en förebild för många barn och ungdomar!

Iklädd vår ledartröja är du en representant för Kolmården Wild Animals. Du skall, både på och  utanför innebandyplanen, vara ett föredöme  och respektera ledarkollegor, domare, styrelse, föräldrar,  motståndare och andra du kan tänkas möta i ledarrollen. I din roll som ledare tar du avstånd från alkohol, snus och tobak.

Som ledare i Kolmården Wild Animals förväntas du uppträda

v  Synligt

v  Rättvist

v  Tryggt

v  Uppmuntrande

v  Tydligt

v  Lyhört

v  Sportsligt

v  Respektfullt

v  Inspirerande

v  Ärligt

gentemot dina spelare. Det är av yttersta vikt att du är genuint intresserad av att vara en del av barn- och ungdomsverksamhet. Du ser barnen/ungdomarna på den nivå de befinner sig socialt och spelmässigt och försöker stimulera dem därefter.

Till träningar och match kommer du i tid och är väl förberedd.

Ledartröjan bärs med stolthet över att vara en del av verksamheten i Kolmården Wild Animals.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 04:01 Skribent: Webmaster

Råsslavägen 20