Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig till SWYC

20 AUG 2015 11:22
Sweden Floorball Youth Camp är ett nystartat innebandyläger, och drivs av Svenska Innebandyförbundet tillsammans med distriktsförbunden. Lägret genomförs under höstlovet vecka 44, torsdag till söndag, på fem orter i landet. Flickor och Pojkar mellan 14 och 15 år (födda 2001-2000) är välkomna och du väljer fritt vilken ort som passar dig.
  • Skapad: 20 AUG 2015 11:22

Orter och tider
Lägret genomförs i Varberg, Göteborg, Uppsala, Falun och Umeå under torsdag 29 oktober - söndag 1 november. Incheckning är 08.30-09.30 på torsdagen och lägret avslutas senast kl. 17.00 på söndagen.

OBS!
Lägret i Umeå kommer att bevakas av Svensk Innebandys RIG-instruktörer. Läs mer om det längre ner.

Hur ser upplägget ut?
Lägret kommer att innehålla träningsverksamhet under torsdag och fredag, och tävlingsverksamhet under lördag och söndag. Upplägget är framtaget av våra förbundskaptener och några av våra främsta tränarinstruktörer i landet. Allt för att du ska få en utveckling utifrån den nivå som du befinner dig på.

Under torsdag och fredag genomför du två träningspass per dag, samt två matcher per dag under lördag och söndag.

Hur många platser finns det?
På varje lägerort finns det plats för 264 spelare, fördelat på 88 flickor ocxh 176 pojkar. På varje ort delas sedan spelarna in i grupper om 22 spelare, som tränar och tävlar tillsammans under veckan.

Vilka är ledare?
Varje grupp om 22 spelare kommer få två ledare som följer gruppen under hela lägret. Samtliga ledare är utbildade av våra förbundskaptener och av våra bästa instruktörer. Allt för att du som spelare ska få en så bra utbildning som möjligt.
Det kommer också att finnas elit- och landslagsspelare närvarande i olika sammanhang på lägret.

Pris och anmälan?
Priset för lägret är 2000 SEK per person. I priset ingår helpension, d v s frukost, lunch, middag och kvällsmål. Boende sker i skolsal på hårt underlag.

Anmälan är giltlig tillsammans med betalning till Plusgiro 236714-2 eller Bankgiro 990-0580. I samband med betalningen måste du ange lägerort samt ditt namn och personnummer.

När vi har fått din anmälan och betalning får du en bekräftelse på ditt deltagande till den e-postadress du har uppgivit i anmälan.

Sista anmälningsdag
Sista anmälningsdag är 30 september, såvida inte någon ort blir fulltecknad innan dess. I så fall kommer detta kommuniceras på innebandy.se

Intresserad av att söka till RIG?
Om du har planer på att söka till RIG i samband med dina gymnasiestudier ska du i första hand anmäla dig till lägret i Umeå om du har den möjligheten. På lägret i Umeå kommer RIG-instruktörer att närvara, vilket innebär att du ges en extra möjlighet att bekanta dig med RIG och förutsättningarna för studier i Umeå.

Reservplats
Om det är fullt på den ort du har anmält dig till kommer du få ett besked om det till den e-postadress du uppger i anmälan. Du kan då välja på att få plats på en annan ort om du vill och det finns plats, alternativt stå på reservplats på din valda ort. Om eller när det sedan blir en plats ledig så kontaktar vi dig.

Avbokning?
Avbokande av plats sker via e-post till This is a mailto link

Om du avbokar din plats på Sweden Floorball Youth Camp senast den 1 oktober återbetalas allt utom 250 kronor. Om du avbokar efter den 1 oktober återbetalas allt utom 500 kronor mot uppvisande av läkarintyg.

Om du avbryter din vistelse hos oss under lägret sker ingen återbetalning.

Vad erhåller jag för material?
I priset för lägret ingår material i form av två träningströjor, två par shorts samt två par strumpor.

Vad behöver jag ta med mig?
En eller två uppsättningar med träningskläder och skor för innebandyträning, samt en uppsättning kläder och skor för träning utomhus. Utöver det hygienartiklar samt liggunderlag eller madrass och sängkläder för boende på hårt underlag.
Målvakter erhåller inga målvaktskläder utan måste ta med detta till lägret.

Vad äter vi på lägret?
Samtliga mål som serveras på lägret består av näringsriktig mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagen. Specialkost kan ordnas och ska anges vid anmälan.

Gäller min licensförsäkring?
De spelare som är licensierade i en innebandyförening omfattas av sin licensförsäkring hos Folksam även på det här lägret.

Information innan lägret?
Anmälda spelare kommer att få mer detaljerad information via e-post i god tid innan lägret startar.

Skribent: webmaster
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Innebandyföreningen Kolmården - Innebandy
Råsslavägen 20
61832 Kolmården

Kontakt:
Tel: 011131313
E-post: This is a mailto link

Se all info