Hoppa till sidans innehåll

Avgifter betalda senast 30/9

30 AUG 2017 08:31
En ny innebandysäsong närmar sig och styrelsen vill påminna alla våra medlemmar att medlems- och träningsavgift ska vara betald senast den 30:e september. Detta för att säkerställa att alla spelare är licensierade innan säsongen går igång på allvar.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2017 08:31

Alla som deltager i innebandyaktiviteter behöver vara licensierade. Detta är en försäkringsfråga som har beslutats från Svenska Innebandyförbundet sedan 2 år tillbaka. När du betaler medlemsavgiften licensierar vi dig vilket innebär att du har en försäkring vid all träning och matchspel.

För att kunna licensiera dig behöver du vara medlem och finnas i vårt medlemsregister då vi behöver ditt fullständiga personnummer för att kunna bli licensierad. För gamla medlemmar/spelare så har vi alla uppgifter vi behöver och behöver bara förnya licensieringen för kommande säsong. 

Nya medlemmar/spelare behöver dock ansöka om medlemsskap på hemsidan under "bli medlem" och där registrera de uppgifter som vi behöver. Förutom registreringen behöver både gamla och nya medlemmar betala av styrelsen fastlagda avgifter. 

Följande avgifter gäller för säsongen 17/18

Medlemsavgift + Träningsavgift


Avgifter säsongen 17/18

För att bli medlem i Kolmården Wild Animals:


1. Anmäl medlemskap genom att klicka på länken BLI MEDLEM uppe i huvudmenyn på hemsidan. Uppge samtliga  familjemedlemmars personnummer om ni vill att alla ska ingå i familjemedlemskapet. (Gäller ej dig som är medlem sedan tidigare, då du redan finns i medlemsregistret.)


2. Betala av årsmötet och styrelsen beslutade avgifter för säsongen i form av Medlemsskap (A) + Träningsavgift (B) enligt nedan: 

A) 

Medlemsskap familj 150 kronor ( det kostar 150 kronor oavsett hur många ni är i familjen. Kravet är att alla som ingår i medlemskapet bor på samma adress.) Du behöver alltså endast betala avgiften för medlemskap 1 gång oavsett hur många ni är i familjen som är aktiva i föreningen. 

B) 

1) Träningsavgift 800 kr per spelare för de som spelar på RÖD nivå. Detta omfattar de spelare som tillhör lag Pojkar 00/02, Pojkar 03/04 samt Pojkar 05.

2) Träningsavgift 650 kr per spelare för de som spelar på BLÅ nivå. Detta omfattar de spelare som tillhör lag Flickor 05/06 och Pojkar 06/07

3) Träningsavgift 550 kr per spelare för de som spelar på GRÖN nivå. Detta omfattar de spelare som tillhör lag Flickor 07/09, Pojkar 08 samt Pojkar 09. 

4) Träningsavgift 250 kr per spelare som tillhör våra yngsta lag dvs våra lag dvs lagen Pojkar 10, Tigrar Pojkar 11/12 och Leoparder Flickor 11/12 .

Försäkring och licens ingår för alla våra spelare från Tigrar och Leoparder till våra äldsta spelare i Pojkar 00/02. Alla spelare oavsett ålder ska ha en licens och därmed vara försäkrad enligt beslut från Svenska Innebandyförbundet. 

Avgifterna baseras på vilka utgifter man har för respektive verksamhet i form av hallhyra, seriekostnader, licenser, domarkostnader och utrustning. 

Betalning sättes in på vårt BG 738-3433. Märk din inbetalning MA och spelarens namn. Sista datum för inbetalning av medlemsavgifterna är innan sista september. 

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig via mail:

 This is a mailto link

Skribent: Torbjörn Ekholm
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Innebandyföreningen Kolmården - Innebandy
Råsslavägen 20
61832 Kolmården

Kontakt:
Tel: 011131313
E-post: This is a mailto link

Se all info