Hoppa till sidans innehåll

Försäsongscup

10 APR 2020 17:54
Välkomna till vackra Riga och Riga Floorball Cup (tidigare Unihoc Riga Cup) som under år 2020 spelas för åttonde gången! Ta chansen att möta ett internationellt motstånd i en turnering som under 2018 lockade 45 lag och spelare från åtta olika länder.
  • Skapad: 10 APR 2020 17:54

Riga Floorball Cup avgörs samtidigt som Rigas stadsfestival pågår och staden sprudlar av liv och spännande aktiviteter. Riga är den största staden i Baltikum och har under de senaste åren stått värdar för stora idrottsarrangemang, senast för curling-VM för damer och ishockey-VM för herrar. Att åka till Riga för att spela innebandy är vad vi skulle kunna kalla för ett säkert kort. Här finns inte bara en internationell innebandycup, men också ett rikt kulturliv fullt med kulinariska upplevelser insprängt bland enastående arkitektur.

Gruppspelet spelas i grupper om 4-5 lag och varje lag går vidare till slutspel. Alla lag är garanterade minst fyra matcher. Matcherna spelas i 2x15 minuter. Finalerna spelas i 2x20 minuter.

Det är tillåtet att ha två överåriga spelare i truppen som är max ett år äldre än ålderskategorin, men endast en spelare är tillåten att spela per match.

Skribent: Torbjörn Ekholm
Epost: This is a mailto link

 

Råd och vård

Bolist

Idrottaforlivet

Bredd

Postadress:
Innebandyföreningen Kolmården - Innebandy
Sandviksvägen 28
61834 Kolmården

Kontakt:
Tel: +4611392535
E-post: This is a mailto link

Se all info