Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till extra årsmöte

13 JAN 2021 20:48
  • Skapad: 13 JAN 2021 20:48

Styrelsen för IBF Kolmården kallar härmed till extra årsmöte den 20 januari 18:30. Följande punkter kommer att behandlas på mötet: 

1: Ändringar av stadgar, byte av föreningens namn.

2: Bokföring ej överlämnad till styrelsen från tidigare styrelse.

3: Föreningens domännamn ej registrerat på föreningen.

4: Byte av revisor.

5: Överlämnade av material

Nedan finns mer information om de olika posterna.

 

På grund av nuvarande pandemi-situation kommer mötet genomföras digitalt. Anmälan till mötet görs genom att skicka ett meddelande till This is a mailto link.Ytterligare information:

1: Klubben har registrerats med olika namn hos Skattemyndigheten respektive Riksidrottsförbundet (RF). RF har påtalat detta för föreningen och att de inte kommer att betala LOK-stöd innan uppgifterna överensstämmer. Då vi riskerar att gå miste om bidrag samt att det är en enklare process att ändra namn hos Skattemyndigheten föreslår styrelsen:

Att första meningen i stadgarna ändras så att namnet där stämmer överens med namnet hos RF:

Ny lydelse: för den ideella föreningen IBF Kolmården med hemort i Norrköpings kommun.

Nuvarande lydelse: för den ideella föreningen IBF Kolmården Wild Animals med hemort i Norrköpings kommun.

 

2: Styrelsen har sedan årsmötet försökt att få tillgång till föreningens bokföring för pågående och tidigare räkenskapsår men detta har ej hörsammats av tidigare styrelse. Årsmötet behöver diskutera och besluta hur föreningen ska gå vidare i denna fråga.

3: Föreningens domännamn är ej registrerat på föreningen utan på en privatperson. Styrelsen har sedan årsmötet försökt få domännamnet överlämnat utan att detta har hörsammats. Årsmötet behöver diskutera och besluta hur föreningen ska gå vidare i denna fråga.

4: Styrelsen har sedan årsmötet försökt få kontakt med den revisor som valdes. Tyvärr har detta inte lyckats. Styrelsen har inte lyckats finna någon person med det namnet som valdes och som har haft någon kännedom om föreningen. Styrelsen föreslår att föreningen väljer en ny revisor.

5: Det finns en del material (både i fysisk och digital form) hos tidigare styrelse som ej överlämnats efter årsmötet.  Årsmötet behöver diskutera och besluta hur föreningen ska gå vidare i denna fråga.

 

Skribent: Fredrik Asperud
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Innebandyföreningen Kolmården - Innebandy
Råsslavägen 20
61832 Kolmården

Kontakt:
Tel: 011131313
E-post: This is a mailto link

Se all info