Hoppa till sidans innehåll

Annica Ekholm Lodahl

06 DEC 2016 15:02
Sist ut att presenteras i styrelsen är föreningens ordförande Annica Ekholm Lodahl.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2016 15:12

Namn: Annica Ekholm Lodahl, Ordförande

Ålder: 43 år

Antal barn:  Fyrabarnsmamma

 

Fem fakta om Annica: 

 

Yrke:

 

Utbildad grundskollärare

 

 

Egna idrottsmeriter:

Spontanidrottade mycket som barn. Älskade att åka skridskor, skidor, pulka, cykla, leka lekar, springa, hoppa hopprep och att spela tennis, rugby och fotboll. Tränade simning och gymnastik i förening. 

Största drivkraft/motto:

"Så många som möjligt- så länge som möjligt." är mitt motto och min drivkraft hittar jag i orättvisor. 

"Det här är ingen jäkla lek". Efter att ha hört orden uttalas av en annan tränare i min dåvarande förening gällande vikten av att räkna mål i en match mellan åttaåringar kände jag att jag inte hade samma syn på idrott som resten av föreningen. Det var med andra ord de orden som tände gnistan i mig att ta steget till att starta en helt ny förening där fokus skulle ligga på glädje och individernas utveckling snarare än på resultathets. Det är nu snart 6 år sedan och jag jobbar än idag för att alla ska få vara med efter sin individuella förmåga. 


Om jag var en superhjälte skulle jag vara:

Redan som barn var jag i inspirerad av tuffa tjejer med stort hjärta så jag måste nog säga Fiffi från serien Finn och Fiffi som jag läste som barn på 80-talet. Fiffi är ingen superhjälte i traditionellt tänk utan en helt vanlig seriefigur utan övernaturliga krafter. Men hon en tuff och handlingskraftig tjej. Hon är mycket godhjärtad och moderlig och hon sviker aldrig den hon älskar ( i serien är det hennes docka Lisa men i mitt fall är det min familj, mina elever och mina medlemmar) 

Därför är jag en del av Wild Animals:

Som en av föreningens grundare brinner jag för att upprätthålla och sprida grundtanken vi hade när vi startade föreningen. Jag är väldigt aktiv inom diskussionen om barn och idrottande och följer dagens forskning kring idrott generellt och barn och idrott speciellt. Det jag får till mig från forskningen gör att jag brinner med ännu större låga nu, än när vi bildade Wild Animals. 

 

Skribent: Webmaster
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Innebandyföreningen Kolmården - Innebandy
Råsslavägen 20
61832 Kolmården

Kontakt:
Tel: 011131313
E-post: This is a mailto link

Se all info